Adverteren in Studentenhuizen

 

Onder het merk Turff hebben we een softwareproduct ontwikkeld voor het beheren van taken en financiën in studentenhuizen. Hierbij installeren we een gratis tablet op een centrale plek in huis waarop huistaken, schoonmaakroosters en consumpties kunnen worden bijgehouden. We laten gedurende de dag advertenties zien als screensaver en zijn daarmee het eerste digital-in-home mediaplatform. 

0
Studenten op Kamers
0
Studentenhuizen in Nederland
Turff

Continu Zichtbaar

 

De tablets staan permanent aan en hangen vaak in de woonkamer. Zo zijn de advertenties voor alle bewoners continu zichtbaar. Wanneer iets wordt ingevoerd op de tablet, tikt de gebruiker de advertentie weg en verschijnt deze weer na een halve minuut.

Meetbare Conversie

 

Elke klik op de advertentie meten we als een gegarandeerde view. Na afloop van de campagne leveren we deze statistieken aan. Ook is het mogelijk om een link toe te voegen aan elke advertentie waarop gebruikers online door kunnen klikken. 

Turff

Direct Live

 

Advertentieruimte kan per dag en per stad worden afgenomen. Na het uploaden verschijnt deze direct op alle schermen. Zo kan worden gekozen voor verschillende visuals en zichtbaarheid op specifieke dagen.

Locaties

 

In Delft zijn de eerste 50 studentenhuizen en verenigingen aangesloten. De komende maanden breiden we verder uit naar andere steden. Blijf op de hoogte van de laatste updates via onze nieuwsbrief!

Turff in Studentenhuis
Turfftablet
Turff_2

Download Tariefkaart

 

Meer weten?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

sales@groundstate.nl
015 202 6007