Adverteren in Studentenhuizen

 

Onder het merk Turff hebben we een softwareproduct ontwikkeld voor het beheren van taken en financiën in studentenhuizen. Hierbij installeren we een gratis tablet op een centrale plek in huis waarop huistaken, schoonmaakroosters en consumpties kunnen worden bijgehouden. We laten de hele dag advertenties zien als screensaver en zijn daarmee het allereerste digital-in-home platform ooit. 

Turff in Studentenhuis
0
Studenten op Kamers
0
Studentenhuizen in Nederland

Continu Zichtbaar

 

De tablets staan permanent aan en hangen vaak in de woonkamer. Zo zijn de advertenties voor alle bewoners continu zichtbaar. Wanneer iets wordt ingevoerd op de tablet, tikt de gebruiker de advertentie gemakkelijk weg en verschijnt deze weer binnen een halve minuut.

Direct Live

 

Advertenties kunnen per dag en per stad worden ingesteld. Na het uploaden verschijnt deze direct in alle huizen. Elke dag een andere visual of adverteren op specifieke dagen? Allemaal geen probleem!

Locaties

 

In Delft zijn de eerste 50 studentenhuizen aangesloten. De komende maanden breiden we verder uit naar andere steden. Blijf op de hoogte van de laatste updates via onze nieuwsbrief!

Meer weten?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

sales@groundstate.nl
015 202 6007