Studenten bereiken via vertrouwde kanalen

 

Onze merken maken gebruik van eigen social media kanalen voor de communicatie met studenten. Hierop delen we bijvoorbeeld waar en wanneer we gratis studiemateriaal verspreiden en naar welke steden we onze diensten uitbreiden. Dit biedt de mogelijkheid om ook gesponsorde content te pushen via een merk dat studenten al kennen. 

Online & Offline

 

Wij geloven in de kracht van de combinatie van online en offline. In een medialandschap dat wordt overspoeld door online advertenties en waarin de betrouwbaarheid hiervan steeds meer in twijfel wordt getrokken, is merkvertrouwen nóg belangrijker geworden. Met de fysieke aanwezigheid van onze producten in het dagelijks leven van studenten, hebben we niet alleen een uniek marketingkanaal ontwikkeld, maar ook een vertrouwde naam op kunnen bouwen.

Voor contactmomenten in alle lagen in de marketingfunnel is het mogelijk om campagnes te combineren via verschillende kanalen. Waar on-campus en in-home advertenties herhaalde zichtbaarheid bieden op een vertrouwd platform, kunnen online campagnes inhoudelijk dieper ingaan op het bedrijf, merk of product.

Creatie

 

Wij kunnen online campagnes volledig verzorgen van creatie, productie tot distributie. Aan de hand van de gestelde campagnedoelstellingen ontwikkelen we samen met een groep studenten een unieke (video)campagne. Hierbij staat centraal dat de boodschap wordt gebracht zoals studenten die zelf zouden willen zien. Zo zorgen we ervoor dat de content altijd relevant is voor de doelgroep en kunnen we elke campagne op een creatieve manier invullen. 

CTA & Tracking

 

Online campagnes maken een directe call-to-action mogelijk. Zo kan de gebruiker worden doorverwezen naar een website, webshop of inschrijfformulier voor producten, diensten of evenementen. De conversiestatistieken kunnen nauwkeurig worden bijgehouden door het traceren van de CTA-link.

Meer weten?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!